Home > Youtube Error > Youtube Error Badauthentication

Youtube Error Badauthentication

I guess you will see the notification the top of header of Google page(maybe you have to go to the youtube or google doc that you want to comit by app Try leaving that out entirely, as we > > > > illustrate in the documentation, or alternatively just specify > > > > accountType=GOOGLE. > > > > > Cheers, > n-dimensional circles! Reload to refresh your session. http://knoxactive.net/youtube-error/youtube-error-150.php

Oky Bodak 9,016 views 1:28 POKEMON GO - AUTO BOT POKECROT 4.6 LATEST | PROXY+Fix Egg Incubator (CLEAN VIRUS TOTAL) - Duration: 10:03. Im viewing the video on Youtube. (Its messy C++ source) but works!! Advertisement Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Work 100% - Duration: 8:22.

a1chiefs1 3,711 views 4:13 Corrigir Erro no PokecrotBot! Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable. In my cace, after I did that, my application started working. Reason: BadAuthentication Unable to load existing Google docs.

Loading... I just saw this bird outside my apartment. Just cloned the sample app, bundle install, rake db:migrate and rails s. Please try again later.

Game Pok√©mon GO - 2016 (YouTube Gaming) Category Gaming License Standard YouTube License Show more Show less Loading... Sign in Loading... English is not my first language, sorry for this bad english :) Sep 3, 2013 #4 [email protected] login to your google account, go to security tab, search for Manage your Reason: BadAuthentication SEVERITY notice HOSTNAME ##.##.###.### OPERATIONS Log in or register to post comments Comment #3 charlie-s CreditAttribution: charlie-s commented January 30, 2014 at 4:59pm The error is definitely an authentication

Whenever I try to upload a video, I get AuthenticationError: BadAuthentication. Oky Bodak 28,724 views 10:03 POKEMON GO BOT | POKECROT 4.5 | Fixed Server Issues w/ SOFTBAN UNBANNER [ WORK 8/14/16] - Duration: 4:42. Binary Convolution How NOT to render a part of a document PKCS1 signing not recommended? Vincentyang Gaming 195,934 views 6:58 POKEMON GO BOT | POKECROT 4.4 | Fix PokemonList w/ SOFTBAN UNBANNER [ WORK 8/14/16] - Duration: 4:13.

However when I use the following code via the Youtube API: $httpClient = Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient( $username = '[email protected]', $password = 'EXAMPLE', $service = 'youtube', $client = null, $source = 'EXAMPLE', // a Reason: BadAuthentication Closed (works as designed)Project:Webform to Google DocsVersion:7.x-1.1Component:CodePriority:NormalCategory:Support requestAssigned:UnassignedReporter:shinz83Created:January 29, 2014 - 18:26Updated:May 6, 2015 - 18:46 Log in or register to update this issue Jump to:Most recent comment Can't Still getting this message: Authentication with Google failed. Thread at a glance: Previous Message by Date: [YouTube-API] Re: Error=BadAuthentication Error Closer: Error: [Line 1, Column 37] Invalid root element, expected (http://www.w3.org/ 2005/Atom:entry), got (:xml It looks like the XML

Why is True < 2 in Python? http://knoxactive.net/youtube-error/youtube-error.php How to use a variable for a line of code of an script? Try our newsletter Sign up for our newsletter and get our top new questions delivered to your inbox (see an example). asked 3 years ago viewed 269 times active 1 year ago Related 1461How do I get a YouTube video thumbnail from the YouTube API?2ServiceForbiddenException when uploading video to youtube via iphone

Log in or register to post comments Comment #2 afidegnum CreditAttribution: afidegnum commented July 8, 2014 at 7:31am hi, I think it's ok now, however there are few items needs looking Nivek Daann 85,508 views 9:05 Loading more suggestions... I have two-step authentication enabled on my google account, so the API client did not work with my regular password. my review here Already have an account?

up vote 1 down vote The problem is that you're using clientLogin, witch is intended for installed applications, not web apps. jonasmora commented Jan 14, 2015 @gnapse did the api client work in dev with localhost:3000 even thought you had the two-step authentication? Reason: BadAuthentication Closed (fixed)Project:Youtube uploaderVersion:7.x-1.x-devComponent:CodePriority:MajorCategory:Bug reportAssigned:UnassignedReporter:afidegnumCreated:July 7, 2014 - 15:18Updated:February 22, 2015 - 19:42 Log in or register to update this issue Jump to:Most recent comment Hi, is this the correct


Short Name Game 104,847 views 7:25 NEW POKEMON GO BOT | AFTER PATCH | UNLIMITED XP,CATCH ANY POKEMON | NEW API | WORKING 08/12/16 - Duration: 1:46. My favorites ▼ | Sign in gdata-issues Server-side issues and feature requests ProjectHome Issues New issue Search Search within: All issues Open issues New issues Issues to verify for Not the answer you're looking for? and i am facing Error authenticating to Youtube: Authentication with Google failed.

Skip to main content Skip to search Main Menu Drupal.org home Download & Extend Community Documentation Support Jobs Marketplace About Return to Content Search form Search Log in Create account Drupal more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science Hot Network Questions How small could an animal be before it is consciously aware of the effects of quantum mechanics? get redirected here Log in or register to post comments Comment #6 bdanin CreditAttribution: bdanin commented May 6, 2015 at 6:46pm I'll second that this fixed the issue for me.

Next Message by Date: Previous Message by Thread: [YouTube-API] Re: Error=BadAuthentication Error Closer: Error: [Line 1, Column 37] Invalid root element, expected (http://www.w3.org/ 2005/Atom:entry), got (:xml It looks like the XML It was working fine till 4 days ago. Sign in to make your opinion count. it says "Warning Google prevented suspicious attempt to sign in to your account.

Log in or register to post comments Comment #2 shinz83 CreditAttribution: shinz83 commented January 29, 2014 at 8:23pm This is all that appears in the error log. However when I try upload a video from my production domain I'm getting this error: Completed 500 Internal Server Error in 263.8ms AuthenticationError (BadAuthentication): Thanks gnapse commented Oct 29, 2014 I'm